نکات کاربردی در مدیریت تغذیه دام
نوشته شده توسط : علی پور

نکات کاربردی در مدیریت تغذیه دام :مدیران غالب واحدهای ساخت دامی بایستی با عجین نمودن هنر و تجربه گذشتگان با علوم پیشرفته تغذیه ای امروزی، آمیزه جالب توجهی را زیر عنوان مدیر تغذیه ای به وجود آورند که با کاربرد عملی این برنامه ها در گاوداری ها و با سود آور نمودن این بخش تولیدی، برای سرمایه گذاران این واحدها، موضوع مطمئنی را در ارتباط با تضمین اقتصادی فعالیت شان فراهم گردد . مدیران غالب گاوداری ها عمده علت پیروزی شان را در رابطه با علم و عشق و علاقه به مورد موضوع کار و پایین نظر تصاحب کردن نکات ریزی می دانند که در شرای چه معمولی و عملی می باشند ولی اکثر زمان ها از روءیت کرد اشخاص نهفته باقی مانده و یا به مورد اجرا گذاشته می شوند در پایین به یه خرده از آن ها که می توانند در مورد تغذیه کاربردی گاوهای شیری مفید و با فایده باشند اشاره می شود .

ماشین آلات خوراک دام

نکات
عمومی که در تغذیه گاوهای شیری باید رعایت شوند:
۱-گاوها را بر پایه تراز شیر واری یا میزان ایجاد دسته بندی نموده و بر شالوده نیازهایشان تغذیه نمائید .
۲- در ارتفاع سال از برنامه تغذیه ای که اقتصادی و بالانس شده و بتواند نیازهای حیوان رابرآورده نمایداستفاده نمائید .
۳- جهت مصرف حداکثر میزان طعام اختصاصی، خوشخوراکی جیره مد حیث بوده و برای این خواسته از اقلام خوراکی متنوع با کیفیت خوب به کارگیری کنید .

۴-دستگاه گوارش گاوها ازقسمتهای بسیارفعال بدن بوده برای فعالیت خوبتر این دستگاه از دادن مواد معین غافل نباشید .
۵-دفعات خوراک دادن به گاوها را تنظیم نموده و مطابق برنامه کار نمایید .

۶-گاوها عشق و علاقه خاصی به استفاده از علوفه های تازه و آب دار دارند در فیس در دسترس و ارزان بودن در تغذیه آنان به فعالیت ببریدو آب تمییز، تندرست و گوارا به چهره مستمر در اختیار گاوها قرار دهید .

۷-ترکیبات مواد مغذی اقلام خوراکی متنوع و متغیر می باشد با تحلیل آزمایشگاهی آنها از اجزاء مواد مغذی جیره فرموله گردیده اطمینان حاصل نمائید .

۸-شرایط محیطی مناسب علی الخصوص در فصول فصل تابستان و فصل‌زمستان را برای گاوها مهیا نمایید .

۹-تغییر در جیره غذایی را بتدریج انجام دادهواز جیره های ادغام به کارگیری فرمایید .(کنسانتره+علوفه) .

۱۰- ضمن خشبی بودن علوفه مصرفی اعتنا فرمایید که قطعات خرد گردیده علوفه ریز نباشند .

۱۱- تدابیر حتمی جهت به حداقل رسانیدن تلفاتخوراک را به فعالیت آورید .

۱۲- جهت اطمینان از اندازه کافی خوراک مصرفی،در جیره حد اطمینانرا مد لحاظ بگیرید .

۱۳- ضمن اختصاص دادن کارگران دلسوز و وظیفه شناس جهت رسیگی به تغذیه گاوها،کارگران این بخش را به دفعات عوض نکنید .

۱۴- تغذیه از مواد بو دار را در ۵/۰ تا ۲ ساعت قبلی از شیر دوشی یا آن‌گاه از شیر دوشی به انجام رسانید .

۱۵- علوفه ها را به مقطع طولانی ذخیره ننموده و در موقع مصرف از عدم وجود کپک و قارچ زدگی و اجسام فرنگی مطمئن گردید .

۱۶- برای رویا رویی با عارضه ها مصرف جسم فرنگی احتمالی مگنت یا آهن ربا به حیوان بخورانید .

۱۷- برنامه جنگ با انگلها بخصوص انگلهای دستگاه گوارش را با جدیت پی گیری نمایید .

۱۸- در موقع استفاده از جیره های دربردارنده ذرات ریز یا آردی به مراد بازده بهتر غذا مصرفی و پرهیز از ضایعات تنفسی از مواد خیس کننده و چسباننده نظیر چربی یا ملاس استفاده فرمائید .





:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 تير 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: